kraampakket.info

Gratis blije doos en Wij babypakket van Prenetal

Wij kraampakket aanvragen Dit is toch wel een van de beste en leukste kraamdozen. Want je ontvangt niet alleen een Blij kraampakket in ongeveer de 7e maand van je zwangerzijn. Ook ontvang je een kindermutsje met de door jouw gekozen babynaam erop. Er zijn twee kleurtjes waarin je dit mutsje kunt ontvangen. Voor een jongen vraag je een blauwe aan en voor een meisje krijg je een fuchsia roze opgestuurd.

De mutsjes zijn van het merk Simply Color. Dat als een goed en degelijk babymerk bekend staat. Deze babymutsjes ontvang je na de bevalling. Ook ontvang je een heel leuk babymagazine voor ouders. Met leuke informatie en tips voor tijdens je zwangerschap en ook wanneer je bent bevallen.


Bestel HIER de blije doos gratis

Gratis blije doos


Wat zijn de voordelen en nadelen van dit kraampakket?

 1. Voordelen van dit gratis kraampakket zijn :
 2. Wanneer je dit kraampakket van Wij met de blije babydoos aanvraagt. Krijg je heel veel leuke babycadeaus. Je ontvangt bijvoorbeeld luiers, een drinkflesje, je kunt een speentje verwachten en natuurlijk de bekende babymutsjes. Naast deze babycadeaus krijg je ook een abonnement op Wij dat past bij je zwangerschap en opvoeding en verzorging van je baby.


   In het kort :
  • Je ontvang de blije Doos gratis.
  • Je ontvang een babymuts met naam gratis.
  • Je ontvang een abonnement op Wij gratis.

 3. Nadelen van dit gratis kraampakket zijn :
 4. Gratis bestaat eigenlijk niet. Als bedrijven spullen voor niks weggeven dan moet dat toch ergens van betaald worden. Waarom geven bedrijven dan dit kraampakket weg? Nou dat is vrij eenvoudig. Ten eerste willen ze jouw kennis laten maken met hun producten. En hoe kan dat beter dan jou al in het begin een luier van Pampers te laten gebruiken. Wanneer deze bevalt, wie weet blijf je die dan kopen en tot je kindje zindelijk is gebruiken.


  Maar niet alleen dat. Ook geef jij je gegevens door. Ze weten precies de groeifase van je kind en niet alleen dat. Ook je gezinssamenstelling en meer van dit soort gegevens die je invult. Als je het kraampakket aanvraagt. Deze gegevens zijn in de babymarketing goud waard. Want je zult merken dat je ook heel veel reclame zal ontvangen en aanbiedingen van babyproducten en babyspullen.


   In het kort :
  • Je ontvangt ook heel veel reclame en aanbiedingen.
  • Bedrijven hebben jouw gegevens en daar geef je toestemming voor.


Zoek en vind meer baby-info

Informatie over gratis kraampakket
Informatie op Kraampakket.info.


Zoek en vind meer baby-info

Gratis Albert Heijn ZwangerBox en BabyBox aanvragen
Informatie op Kraampakket.info.