kraampakket.info

Gratis ZwangerBox en BabyBox van Ouders voor Nu

Albert Heijn kraampakket aanvragen Ook dit is een topper als het om een kraampakket gaat. Hier ontvang je niet één kraamdoos, maar je krijgt er zelfs twee. De eerste is voor tijdens je zwangerschap en heet de ZwangerBox en je tweede gratis kraampakket is voor na je bevalling en wordt genoemd de BabyBox. In beide kraamdozen tref je leuke kraamcadeautjes aan en babycadeaus.

Bij de ZwangerBox en BabyBox hoort ook een babymagazine dat je ook voor niets ontvangt. Dit magazine heet Ouders voor Nu en staat bomvol weetjes en informatie voor kersverse ouders. Het blad bestaat al meer dan 50 jaar en informeert betrouwbaar over alle fases van het ouderschap. Je leest columns en interviews van bekende Nederlanders die ook ouder zijn en je krijgt shoptips met leuke baby-adresjes.

Gratis 2x kraampakket aanvragen van Ouders voor NU

Albert Heijn BabyBox en ZwangerBox


Wat zijn de voordelen en nadelen van dit kraampakket?

 1. Voordelen van dit gratis kraampakket zijn :
 2. Natuurlijk dat je niet één maar twee keer getrakteerd wordt op een mooie kraamdoos. Ook in dit kraampakket zitten de nodige babyproducten, proefmonsters en samples voor zowel je baby als voor mama en papa. Naast dat je het magazine Ouders voor Nu zonder te betalen ontvangt. Zitten er nog vele leuke voordelen aan dit babyblad vast. Zo is er een officiële webshop met speelgoed en babyproducten die vaak met een aanbieding in het magazine staan. Ook worden er specials uitgegeven over belangrijke babyzaken en opvoeding. Deze speciale uitgaves ontvang je ook in je brievenbus.


   In het kort :
  • Maar liefst twee gratis kraampakket. De ZwangerBox en BabyBox.
  • Magazine Ouders voor Nu met webshop met aanbiedingen.
  • Eenvoudig op te halen bij je favoriete Albert Heijn.

 3. Nadelen van dit gratis kraampakket zijn :
 4. Ook hier geldt dat jij je gegevens afgeeft en dat bedrijven je reclame en acties gaan aanbieden die passen bij de leeftijd van je kindje. Dus hou daar rekening mee. Als je dit niet wilt. Vraag dan de doos niet aan. Ook moet je op tijd de ZwangerBox aanvragen. Gezien deze gemaakt is voor vrouwen die zwanger zijn. Ben je te laat en al bevallen. Dan kun je nog wel de BabyBox aanvragen. Dus wees op tijd.


  Maar niet alleen dat. Ook geef jij je gegevens door. Ze weten precies de groeifase van je kind en niet alleen dat. Ook je gezinssamenstelling en meer van dit soort gegevens die je invult. Als je het kraampakket aanvraagt. Deze gegevens zijn in de babymarketing goud waard. Want je zult merken dat je ook heel veel reclame zal ontvangen en aanbiedingen van babyproducten en babyspullen.


   In het kort :
  • Je moet op tijd de ZwangerBox aanvragen.
  • Ook bij deze kraampakketten ontvang je reclamefolders en acties.


Zoek en vind meer baby-info

Informatie over gratis kraampakket
Informatie op Kraampakket.info.


Zoek en vind meer baby-info

Gratis Blije doos WIJ babypakket aanvragen
Informatie op Kraampakket.info.